victoria forsberg psykolog oslo

Victoria Forsberg

Oslo, Psykolog

Særlig kompetanse på relasjonsvansker i familie eller med partner, livskriser, sorg, ensomhet, angst, stress og selvfølelse. Fordypning i dynamisk, emosjonsfokusert og mindfulness-basert terapi. Tilbyr terapi til individer og par. Underviser i psykologi og holder kurs.

Bestill time

Noen ganger kan det være godt å få prate ut om det som føles vanskelig, vondt eller overveldende med en utenforstående som lytter og som man kan reflektere sammen med. Jeg ønsker å skape et åpnende rom der du kan utforske deg selv, dine tanker og følelser, for å få en økt forståelse av deg, dine følelser og det du strever med. Ved å få hjelp til å se sammenhenger, sortere og få økt kontakt med følelser blir man bedre rustet til å håndtere utfordringene sine, og konkrete endringer blir mulig.

Jeg tilbyr samtaleterapi til ungdom, voksne og par med ulike former for vansker og problemstillinger. Gjennom et samarbeid og ved å kombinere ulike terapeutiske tilnærminger tilpasses terapien dine ønsker og behov. Med par arbeider jeg hovedsakelig ut fra emosjonsfokuserte prinsipper der vi jobber med å endre fastlåste emosjonelle mønstre og styrke følelsen av nærhet i forholdet. Tema som jeg jobber mye med er relasjonsvansker i familien eller med partner, ulike livskriser, sorg, ensomhet, angst, stress, selvfølelse, perfeksjonisme og avhengighetsproblematikk. Jeg tilbyr også terapi på engelsk og tysk.

Jeg er utdannet klinisk psykolog fra universitetet i Oslo, og er for tiden i spesialistutdanningen i regi av Norsk Psykologforening (NPF), samt i videreutdanning innen parterapi i regi av Norsk Senter for Emosjonsfokusert Terapi (SEFT). Jeg har tidligere fordypet meg i dynamisk terapi, mindfulness-basert terapi og emosjonsfokusert terapi med individer. I tillegg til å arbeide som terapeut underviser jeg i psykologi på Bjørknes høyskole og holder ulike kurs om prestasjonsangst, studieteknikk og stressmestring.