Kajabi 4

Nettbaserte kurs

Lyst til å ta et kurs akkurat når det passer for deg? Her finner du nettkurs om ulike psykologiske temaer - både for fagpersoner og for folk flest - noen gratis og andre med betalt tilgang. Logg deg inn med din egen bruker og få tilgang til kursbiblioteket ditt når som helst og hvor som helst.

Norsk Institutt for Emosjonsfokusert terapi tilbyr nå nettbaserte kurs gjennom kursportalen Kajabi. Med nettbaserte kurs kan du tilegne deg ny kunnskap på enkel og informativ måte. Kursene kan sees når det passer og delt opp i mindre segment.

Du kan lese mer om nettkursene eller melde deg på HER

Kursvirksomhet er en av våre viktigste aktiviteter ved IPR. I tillegg til våre faste utdanninger innen emosjonsfokusert terapi, arrangerer vi både enkeltstående kurs, store konferanser, interaktive webinarer og praktiske og nyttige nettkurs.

Våre nettbaserte kurs er under kontinuerlig utvikling, og vi har som mål å gi et variert kurstilbud om ulike tema. Våre dyktige forelesere er psykologer og har lang erfaring med formidling. Alle jobber også klinisk med individualterapi, og mange jobber også med par og familier.