Selvkritisk banner

Vi gratulerer "Selvkritisk - et møte med din indre kritiker" med sitt tredje opplag!

Publisert 01.08.2022

Selvhjelpsboken av Aksel Inge Sinding og Sigrid Magelssen Skeide er populær hos folket, og trykkes i disse dager i sitt tredje opplag på kort tid. Boken kan hjelpe deg til et bedre forhold til deg selv, gjennom å bli bedre kjent med din indre kritiker.

I januar 2022 gav vår psykolog Aksel Inge Sinding og tidligere IPR-psykolog Sigrid Magelssen Skeide, ut boka Selvkritisk – et møte med din indre kritiker, på Gyldendal. Boka ble godt tatt i mot, og lå på bestselgerlista for generell litteratur i hele ni uker, hvilket er sjelden for selvhjelpsbøker.

Nå kan vi med glede informere at Gyldendal har bestilt et tredje opplag på 3000 bøker, hvilket gjør at boka på under et halvt år allerede er trykket i 8000 eksemplarer.

Som tittelen antyder, handler boka om selvkritikk og våre indre kritikere. De fleste av oss har sider ved oss selv som vi misliker, vil endre eller ønsker å skjule for omgivelsene. Noen ganger er selvkritikken hjelpsom, men den kan også bli så sterk, giftig og omfattende at den hindrer deg i å leve livet ditt slik du ønsker.

Boka er skrevet med ett mål for øye: at du som leser den, skal få et bedre forhold til deg selv. Dette kan du lykkes med gjennom å bli kjent med din indre kritiker. Gjennom kraftfulle øvelser får du og din indre kritiker møtes, og målet med møtene er at du skal få et mer medfølende, aksepterende og konstruktivt forhold til deg selv. Boka vil gi deg nyttige perspektiver på selvkritikk, levende fortellinger fra terapirommet og øvelser og verktøy for å håndtere selvkritikk hos deg selv og andre.

Vil du lese et utdrag fra boka, kan du gjøre det her: https://www.gyldendal.no/artikler/les-et-utdrag-fra-selvkritisk/