Ipr Portrett Web Anne Kløve

Anne Kløve

Bergen, Psykologspesialist

Lang terapeutisk erfaring. Tilbyr individuell behandling til voksne, ungdom, og barn, samt foreldreveiledning. Fordypning innen emosjonsfokusert terapi. Spesialistkompetanse innen barne- og ungdomspsykologi og psykodynamisk psykoterapi, og bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten BUP.

Bestill time

Jeg tilbyr også terapi via sikker internett-tilkobling eller telefon.

Å dele indre tanker og følelser om livets utfordringer med en utenforstående, kan være givende, og av og til helt nødvendig. Vi vet alle hvordan egne tanker kan skape kaos, og det kan være utfordrende å motta råd fra dem som står oss nær. Det er helt normalt å kjenne behov for profesjonell hjelp på et eller annet tidspunkt i livet.

Vi kan se på situasjonen din sammen og undersøke hvordan du kan få det bedre. Ved første møte prøver jeg å forstå hvordan det er å være deg og få litt bakgrunnshistorie for det du står i. Mitt mål er å skape en trygg og tillitsfull atmosfære der vi kan utforske indre tanker og følelser. Jeg er her for å lytte og prøve å forstå hva som kan ligge under. Erfaringen er at følelser gir viktig informasjon om hva en trenger, og kan vise vei til hvordan en kan få det bedre med deg selv og andre. Etter noen få samtaler har jeg vanligvis tilstrekkelig informasjon til å identifisere områder vi kan jobbe med. Jeg tilbyr støtte for både kortvarige og lengre terapiprosesser, avhengig av dine mål og behov. Min tilnærming er variert, med utgangspunkt i hva som føles mest meningsfullt for deg.

Jeg utdannet i Bergen og har vært psykolog siden 1994.

Kompetanse

  • Emosjonsfokusert terapi (pågår) - IPR
  • Videreutdanning i veiledning - Norsk Psykologforening
  • Spesialist i psykoterapi - Norsk Psykologforening
  • Spesialist barne- og ungdomspsykologi - Norsk Psykologforening
  • Autorisert psykolog - Universitetet i Bergen