Psykolog Line Harstad Groven, ved IPR

Line Harstad Groven

Bergen, Psykologspesialist

Har du det vanskelig og trenger noen å prate med? Har du mange vonde tanker som du syns er vanskelig å håndtere? Kanskje ting bare føles håpløst ut?

Bestill time

Jeg er opptatt av å bli kjent med deg og møte deg og dine vansker med åpenhet. Sammen skal vi prøve å bedre forstå hva det er som gjør at ting blir vanskelig og finne ut av hva det er du trenger for å få det bedre. Jeg har erfaring med å jobbe med vonde følelser, depressive plager, angst, søvnvansker, selvkritikk, bearbeide vanskelige opplevelser, og relasjonelle vansker. For meg er det viktig at vi finner en måte å jobbe på som passer deg. I terapi er jeg opptatt av å bedre forstå følelser, og sammenhengen mellom følelser og tanker.

Har du et barn som strever? Det å være forelder kan være krevende. Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert foreldreveiledning og tilbyr veiledning til foreldre som ønsker å hjelpe barna sine med vanskelige følelser.

Jeg ble utdannet psykolog ved UiB 2018 og har siden hovedsakelig jobbet i spesialisthelsetjenesten med barn, ungdom, og voksne.