IPR illustrasjonsbilder highres 304

Line Harstad Groven

Bergen, Psykolog

Har du det vanskelig og trenger noen å prate med? Har du mange vonde tanker som du syns er vanskelig å håndtere? Kanskje ting bare føles håpløst ut?

Bestill time

Jeg starter min praksis hos Institutt for Psykologisk Rådgivning og tar imot klienter fra og med 7. juni 2023.

Jeg er opptatt av å bli kjent med deg og møte deg og dine vansker med åpenhet. Sammen skal vi prøve å bedre forstå hva det er som gjør at ting blir vanskelig og finne ut av hva det er du trenger for å få det bedre. Jeg har erfaring med å jobbe med vonde følelser, depressive plager, angst, søvnvansker, selvkritikk, bearbeide vanskelige opplevelser, og relasjonelle vansker. For meg er det viktig at vi finner en måte å jobbe på som passer deg. I terapi er jeg opptatt av å bedre forstå følelser, og sammenhengen mellom følelser og tanker.

Har du et barn som strever? Det å være forelder kan være krevende. Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert foreldreveiledning og tilbyr veiledning til foreldre som ønsker å hjelpe barna sine med vanskelige følelser.

Jeg ble utdannet psykolog ved UiB 2018 og har siden hovedsakelig jobbet i spesialisthelsetjenesten med barn, ungdom, og voksne.