Marianne Sleire

Oslo, Psykolog

Særlig kompetanse på behandling av relasjonelle vansker, depresjon, angst, stress, spiseforstyrrelser og livskriser. Etterutdanning i emosjonsfokusert parterapi. Tilbyr emosjonsfokusert terapi til individer og par.

Bestill time

De fleste av oss har det vanskelig i perioder i livet, men for mange kan det sitte langt inne å søke hjelp. Man kan tenke at man ikke har det ille nok, eller at det å slippe noen inn til det man bærer på virker uutholdelig. Det er helt normalt å tenke sånn, og ikke minst forståelig. For meg er ingen problemer for store eller små. Jeg vil gjøre mitt ytterste for at vår relasjon vil bli trygg nok til at du kan våge å komme med deg selv akkurat som du er. Sammen bestemmer vi kursen i terapien slik at du kan utforske dine vansker og finne mot til å skape endring.

I våre samtaler er det viktig for meg at du føler deg forstått og respektert, og at du kjenner at du kan snakke fritt i en varm og ikke-dømmende atmosfære. Jeg benytter meg av flere terapeutiske teknikker i behandlingen, men min faglige forankring er primært i emosjonsfokusert terapi (EFT), hvor vi jobber aktivt med å endre fastlåste emosjonelle mønstre.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og er nå i spesialisering. Jeg har fordypning i integrativ psykoterapi og har i tillegg videreutdanning innen Emosjonsfokusert parterapi. Mine hovedinteresser dreier seg primært om relasjoner og følelser, og jeg tilbyr både individual- og parterapi.

I tillegg til jobben som terapeut er jeg en engasjert fagformidler og holder kurs og foredrag ved forespørsel.

Hvis det er vanskelig for deg å møtes på kontoret, kan jeg tilby videosamtaler og vandreterapi. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen.