Dsc2036

Marianne Sleire

Oslo, Psykolog

Særlig kompetanse og interesse for behandling av relasjonelle vansker, depresjon, angst, stress, spiseforstyrrelser og livskriser. Har etterutdanning i emosjonsfokusert parterapi og tilbyr terapi til både individer og par. Tilbyr også hesteassistert psykoterapi.

Bestill time


  • Går 3-årig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT), ved NIEFT.
  • Fullført videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi, ved NIEFT.
  • Fullført fellesprogrammet for psykologer i spesialisering gjennom Norsk Psykologforening.
  • Fullført 1-årig fordypning i integrativ terapi som del av utdannelsen ved UiO.


De fleste av oss har det vanskelig i perioder i livet, men for mange kan det sitte langt inne å søke hjelp. Man kan tenke at man ikke har det ille nok, eller at det å slippe noen inn til det man bærer på virker helt umulig og uutholdelig. Når du møter meg vil jeg gjøre mitt ytterste for at vår relasjon skal bli trygg nok til at du kan våge å komme med deg selv akkurat som du er. Sammen bestemmer vi kursen i terapien slik at du kan utforske det du synes er vanskelig og finne veien til endring.

I våre samtaler er det viktig for meg at du føler deg forstått og respektert, og at du kjenner at du kan snakke fritt i en varm og ikke-dømmende atmosfære. Jeg benytter meg av flere terapeutiske teknikker i behandlingen, men min faglige forankring ligger i emosjonsfokusert terapi (EFT), hvor vi jobber aktivt med å endre fastlåste emosjonelle mønstre.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og er nå i spesialisering. Jeg har fordypning i integrativ psykoterapi og har i tillegg videreutdanning innen emosjonsfokusert parterapi. Mine hovedinteresser dreier seg primært om relasjoner og følelser, og jeg tilbyr både individual- og parterapi. Jeg tilbyr også hesteassistert psykoterapi.

I tillegg til jobben som terapeut er jeg en engasjert fagformidler og holder kurs og foredrag ved forespørsel.

Hvis det er vanskelig for deg å møtes på kontoret, kan jeg tilby videosamtaler og vandreterapi. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen.