Silje Berg

Silje Berg

Oslo, Psykologspesialist og PhD-kandidat

Særlig kompetanse på angst, depresjon, selvfølelse, ADHD-problematikk, søvnvansker, vonde opplevelser, smertefulle følelser og relasjonelle vansker. Tilbyr emosjonsfokusert terapi og kognitiv terapi til både voksne og ungdom, samt foreldreveiledning.

Bestill time
 • Psykologspesialist i samfunns-og allmennpsykologi, ved Norsk Psykologforening
  • Fullført 1-årig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT)
  • Sertifisert foreldreveileder i Tuning in to Teens


  Uansett hvem du er og hva du bærer på, er jeg opptatt av å bli kjent med deg og dine behov. I samtaler hos meg legger jeg stor vekt på å utforske følelser og deres innvirkning i din hverdag. Mitt mål er å skape et trygt rom der du kan være deg selv og arbeide med det som er viktig for deg. Slik kan vi sammen finne mulige og meningsfulle veier ut av fastlåste situasjoner og mot en bedre hverdag.

  Jeg er utdannet psykolog ved NTNU og tar spesialisering i samfunns- og allmennpsykologi. Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert terapi, og er også sertifisert foreldreveileder i Tuning In To Teens. Tidligere har jeg jobbet både i spesialisthelsetjenesten, innenfor akademia og i kommunen. Ved siden av klinisk praksis tar jeg en PhD i forebyggende tiltak for psykisk helse hos ungdom.

  Jeg tilbyr emosjonsfokusert individualterapi til både voksne og ungdom. Emosjonsfokusert terapi er en aktiv terapiform hvor følelser har en sentral rolle. Jeg tilbyr også kognitiv terapi, og tilpasser våre samtaler etter dine ønsker og behov

  Som en ressurs for tenåringsforeldre, tilbyr jeg også veiledning og støtte i å navigere gjennom de unike utfordringene som kan oppstå i ungdomsårene. Sammen kan vi finne måter å styrke kommunikasjon og forståelse mellom deg som foreldre og din ungdom.