Webinar behandling spiseforstyrrelser med Marit Albertsen og Hanna Aardal

Emosjonsfokus i behandling av spiseforstyrrelser -en introduksjon - 14. november 2024

Online

Et online kurs for deg som jobber med spiseforstyrrelser. Du vil få en innføring i hvordan spiseforstyrrelser kan forstås gjennom et emosjonsfokusert perspektiv, og hvordan du kan bidra til mestring hos dem som er berørt.

Booking


Spiseproblematikk er krevende, og kan vekke ubehag og sterke følelser både for dem som strever med spiseforstyrrelser, deres pårørende og for oss som jobber med personer som er rammet.

Dette online kurset vil gi deg en innføring i hvordan vi kan forstå spiseforstyrrelser gjennom et emosjonsfokus. Gjennom undervisning og praktiske øvelser vil du få en innføring i hvordan du kan forstå og møte følelser hos de som strever med spiseproblematikk, deres pårørende og deg selv. Du trenger ingen forkunnskaper i emosjonsfokusert arbeid for å delta på kurset. I de opplevelsesbaserte øvelsene tar deltagerne utgangspunkt i eget materiale.

Praktisk informasjon

Dato:
14. november 2024
Tidspunkt
: kl. 13.00 - 16.00
Pris:
1050,- pr. pers. (735,- for NIEFT-medlemmer, 525,- for studenter)
Sted: Online via Zoom
Foredragsholdere: Marit N. Albertsen og Hanna Aardal

Marit Albertsen som jobber ved Institutt for psykologisk rådgivning (IPR), er både fysioterapeut og psykoterapeut, noe som gir henne en særegen kompetanse om sammenhengen mellom kropp og sinn. En sammenheng hun nå forsker på gjennom sitt doktorgrads arbeid. Hun har over 20 års erfaring fra behandling av spiseforstyrrelser og andre psykiske- og sammensatte lidelser. Hun er sertifisert EFST-veileder og en erfaren kurs- og foredragsholder. Marit er kjent for den varmen hun møter andre med. 

Hanna Aardal er psykologspesialist med fordypning i barne- og ungdomspsykologi. Aardal har lang erfaring og bred kompetanse innen emosjonsfokusert foreldreveiledning og familieterapi. Hun har videreutdanning i emosjonsfokusert individualterapi og parterapi, og i tillegg til klinisk arbeid jobber hun mye med undervisning og veiledning. Aardal er i gang med en nærings-ph.d hvor hun undersøker effekt og endringsprosesser i behandling for depresjon. 

Viktig informasjon:

Lenke til webinaret blir sendt ut 1 time før webinaret starter. For å se webinaret må du være påmeldt. Påmelding er bindende.

Kurset er godkjent som 3 timers vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister hos NPF.
NB! For å få webinaret godkjent som vedlikeholdsaktivitet, og motta kursbevis, må du delta live med fullt navn (for- og etternavn) og kamera på.

Deltakerne er selv ansvarlig for å sjekke at kamera, lyd og bilde fungerer i forkant av webinarene. Logg derfor på i god tid før webinaret starter. Du kan sjekke at kamera og lyd virker når du oppholder deg i venterommet før webinaret starter.
Det er ikke alle arbeidsplasser som støtter Zoom. Deltar du på webinaret på din arbeidsplass må du derfor selv sjekke om dere har tilgang til Zoom.

Det vil ikke bli tatt opptak av dette webinaret.

Obs! Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 6-12 mnd. før kursstart: Kursavgift blir refundert
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert

Påmelding er bindene.

Har du spørsmål angående kurs?
Se Ofte stilte spørsmål om kurs
eller send en e-post til : kurs@ipr.no

Påmelding her.

Vi tar med forbehold om endringer vedrørende dato og kursholder grunnet uforutsette hendelser.
Kurset vil bli avholdt med forbehold om nok påmeldte.